Ons specialisme

Kaakchirurgie en aanverwante behandelingen

Wij hebben ons gespecialiseerd in kaakchirurgie en aanverwante behandelingen. Bij ons werken kaakchirurgen, implantologen en tandartsen. Allen beschikken zij over specifieke kennis binnen het vakgebied. Zij zijn gespecialiseerd in specialistische tandheelkunde:

  • Het verwijderen of trekken van verstandskiezen
  • Het uitvoeren van een apexresectie
  • Het aanmeten van een MRA snurkbeugel
  • Het plaatsen van implantaten

Wij zijn een gloednieuwe tandartsenpraktijk in hartje Amsterdam met moderne behandelmethodes. Daarnaast beschikken wij over de nieuwste apparatuur zoals een CBCT 3D scanner. In onze filosofie staat de patiënt voorop. Die heeft het recht op goede zorg en een goede behandeling. Dit maken wij mogelijk in nauwe samenwerking met u.

Verstandskiezen

Na een kort onderzoek bepalen wat het beste voor uw patiënt is: verstandskiezen verwijderen of trekken. Ook verwijderen wij wortelrest.
Lees meer over deze behandeling

Apexresectie

Wij zorgen ervoor dat uw patiënt nooit meer last heeft van wortelkanaalontstekingen. Dit doen we door eerst het probleem te verhelpen en daarna het betreffende wortelkanaal hermetisch af te sluiten.
Lees meer over deze behandeling

MRA Snurkbeugel

Uw patiënt of de partner hoeft nooit meer wakker te liggen door gesnurk. Wij onderzoeken uw patiënt en we zorgen voor een MRA snurkbeugel op maat.
Lees meer over deze behandeling

Implantaten

Mist uw patiënt tanden of kiezen? Of ervaart hij last van zijn kunstgebit? Dan zijn implantaten de oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw patiënt weer breeduit kan lachen, praten en eten.
Lees meer over deze behandeling

Veelal gedekt vanuit de basisverzekering *

Niet duurder dan een ziekenhuis.

Ervaren specialisten

In Nederland opgeleid.

7 dagen per week geopend

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekend.

Zo terecht kunnen

Wij hebben geen wachtlijst.