Tarieven & vergoedingen

Ontdek waar u recht op heeft

Kosten en verzekering

De meeste kaakchirurgische behandelingen worden vergoed uit de basisverzekering. Voor sommige behandelingen, zoals implantaten en de anti-snurkbeugel, gelden bepaalde voorwaarden en wordt een aanvraag ingediend bij de zorgverzekering. Uw behandelaar bij Poli Kaak kent die voorwaarden en kan een aanvraag indienen bij uw zorgverzekeraar.

De basisverzekering kent een verplicht eigen risico. Het eigen risico wordt door de overheid bepaald en bedraagt in 2019 € 385, tenzij u dat zelf verhoogd heeft bij het afsluiten van uw zorgverzekering.

De tarieven voor kaakchirurgie worden door de Nederlandse Zorgautoriteit bepaald. Voor uitgebreide behandelingen of als u dat wenst krijgt u een schriftelijke begroting.

Poli Kaak is niet gecontracteerd door zorgverzekeraars. Afhankelijk van de door u afgesloten verzekering krijgt u 70 tot 100% vergoed.

green-check

Gedekt vanuit de basisverzekering *

Niet duurder dan een ziekenhuis.
green-check

Ervaren specialisten

In Nederland opgeleid.
green-check

7 dagen per week geopend

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekend.
green-check

Zo terecht kunnen

Wij hebben geen wachtlijst.

Onze klanten aan het woord

Ik had nog nooit van Poli Kaak gehoord. Totdat ik 2 dagen voor een geplande operatie een kaakabces bleek te hebben, waardoor de operatie niet door kon gaan. Gelukkig kon ik meteen de dag na ontdekking van het kaakabces bij Poli Kaak terecht, maar nog fijner, ik kon ook meteen geholpen worden. Zorgvuldig en vriendelijk werd het abces verwijderd, bij controle na 1 week was alles oke, en kon ik na 1 maand alsnog geopereerd worden, met dank aan Poli Kaak.

A. Lunshof

Poli Kaak is verbonden aan