Contact met Poli Kaak

Stel uw vraag

Hebt u een vraag of opmerking? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Veel informatie staat bij ‘veelgestelde vragen’. Een e-mail vervangt helaas geen bezoek aan een specialist, daarom zijn zorginhoudelijke vragen meestal niet per mail te beantwoorden.

Bereikbaarheid

U kunt ons perfect bereiken met de metro, deze stopt voor de deur.

Met de metro

Stap uit bij metrohalte Wibautstraat. Neem de uitgang Graaf Florisstraat. U ziet onze kliniek aan uw rechterhand als u de metro verlaat.

Parkeren

Parkeren op de Wibautstraat is niet mogelijk,  maar er is meestal plek in de omliggende straten: Graaf Floristraat, de Marcusstraat, Gijsbrecht van Aemstelstraat en de Weesperzijde.

Goed om te weten: we beschikken over een invalidenparkeerplaats voor de deur.

Adres & contactgegevens

Poli Kaak

Wibautstraat 192
1091 GS Amsterdam
Telefoonnummer: 020 – 723 53 59
E-mail: wibautstraat@polikaak.nl

Contactformulier

Ontevreden?

Het oplossen van gebitsproblemen is de basis van onze kliniek. Mocht u onverhoopt ontevreden zijn over uw behandeling, of heeft u andere suggesties die onze service kunnen verbeteren? Neem dan alstublieft contact op, bijvoorbeeld door een mail te sturen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk met u contact opgenomen om te bespreken hoe we u (alsnog) tevreden kunnen stellen!

Mocht er overigens behoefte bestaan aan onafhankelijk advies kunt u daarvoor contact kunt opnemen met het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP)

Mocht u er desondanks niet uitkomen, dan kunt u bij de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) terecht. Poli Kaak is aangesloten bij de klachtenregeling van de KNMT. De KNMT legt u graag uit wat ze voor u kunnen betekenen Klachtenregeling KNMT