MRA beugel

Snurkt u of uw partner? Dit kan een behoorlijk probleem vormen. Als het snurken zo erg is dat u of uw partner regelmatig een verstoorde nachtrust heeft dan is verstandig om dit te laten onderzoeken door een specialist. U kunt hiervoor terecht bij een van onze kaakchirurgen. Voor de eenvoudigere snurkproblemen is een snurkbeugel vaak een oplossing. Daarnaast werken wij samen met de Slaap Apneu Service. Zodoende beschikken we over mogelijkheid om ook de uitgebreidere problemen met slapen of snurken op te lossen. Er kan bijvoorbeeld een slaaponderzoek gedaan worden. Doordat wij met de meest moderne technieken en apparatuur werken weten wij vaak snel wat de juiste oplossing is voor u. Voor een eerste consult en de vergoeding via de basisverzekering is het belangrijk dat u een verwijsbrief van de huisarts vraagt en deze meeneemt bij uw bezoek.

Hoe werkt een snurkbeugel?

Snurken wordt veroorzaakt doordat uw tong en onderkaak tijdens het slapen de luchtwegen gedeeltelijk afsluiten. Een snurkbeugel, ook wel MRA (mandibulair repositie apparaat) genoemd, voorkomt dit door de onderkaak iets naar voren te duwen waardoor de ruimte achter de tong groter wordt. Dit zorgt ervoor dat het snurken afneemt of zelfs volledig verdwijnt.

Veelal gedekt vanuit de basisverzekering *

Niet duurder dan een ziekenhuis.

Ervaren specialisten

In Nederland opgeleid.

7 dagen per week geopend

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekend.

Zo terecht kunnen

Wij hebben geen wachtlijst.

Wilt u weten of een MRA Snurkbeugel u kan helpen?

Wij onderzoeken het graag

Een MRA Snurkbeugel is maatwerk

Bij ons is het ontwikkelingen van een snurkbeugel maatwerk. Na het onderzoek zorgen wij ervoor dat u een op maat gemaakte snurkbeugel krijgt. We nemen afdrukken van uw gebit en ontwikkelen op basis hiervan een beugel die niet alleen perfect past, maar ook lekker zit. De beugel wordt van speciaal materiaal gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de beugel gemakkelijk schoon te houden is en lang meegaat.

Klaar met snurken en de onderbroken nachtrust?

Onze klanten aan het woord

Ik had nog nooit van Poli Kaak gehoord. Totdat ik 2 dagen voor een geplande operatie een kaakabces bleek te hebben, waardoor de operatie niet door kon gaan. Gelukkig kon ik meteen de dag na ontdekking van het kaakabces bij Poli Kaak terecht, maar nog fijner, ik kon ook meteen geholpen worden. Zorgvuldig en vriendelijk werd het abces verwijderd, bij controle na 1 week was alles oke, en kon ik na 1 maand alsnog geopereerd worden, met dank aan Poli Kaak.

A. Lunshof

Poli Kaak is verbonden aan: