Verwijspraktijk

Kaakchirurgie Amsterdam

Op zoek naar een verwijsbrief kaakchirurg?

U wilt natuurlijk de beste zorg voor uw patiënten. Poli Kaak is een verwijspraktijk met ruim 30 jaar ervaring gespecialiseerd in kaakchirurgie en gevestigd in Amsterdam. U regelt snel en makkelijk een verwijsbrief voor de kaakchirurg via onze website.

Gemakkelijk en snel online doorverwijzen

Via onze online verwijsbrief stuurt u in enkele klikken patiënten naar ons door. Snel en makkelijk geregeld. Liever niet digitaal? U kunt onze verwijsbrief ook downloaden en per post versturen of aan uw patiënt meegeven. Net wat u het handigst vindt.

Verwijspraktijk implantologie en endodontologie

Uw patiënten kunnen in onze kaakchirurg verwijspraktijk terecht voor diverse behandelingen op het gebied van implantologie en endodontologie. U kunt uw patiënten naar ons doorverwijzen voor onder andere:

In geval van spoed verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen via 020 – 723 53 59.

Waarom doorverwijzen naar Poli Kaak?

Wij kennen vrijwel geen wachttijd en hebben zeer ruimte openingstijden. Om uw patiënten optimale zorg te kunnen bieden hechten wij veel waarde aan een goede relatie en samenwerking met u. Vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Andersom houden wij u proactief op de hoogte omtrent de behandeling van uw patiënt. Als de behandeling is afgerond geven wij alle documentatie en foto’s mee aan uw patiënt zodat u ook over de laatste informatie beschikt.

Poli Kaak is erkend door de overheid en heeft AGB-code 22-22-0196 en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Veelal gedekt vanuit de basisverzekering *

Niet duurder dan een ziekenhuis.

Ervaren specialisten

In Nederland opgeleid.

7 dagen per week geopend

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekend.

Zo terecht kunnen

Wij hebben geen wachtlijst.

U kunt naar ons verwijzen via ZorgDomein