Onze kliniek

Wie zijn wij?

Poli Kaak is een verwijspraktijk gespecialiseerd in kaakchirurgie. Iedereen kan bij ons onder andere terecht voor het laten trekken van verstandskiezen, het plaatsen van implantaten, een wortelpuntbehandeling of een anti-snurkbeugel.

U komt bij ons terecht nadat uw tandarts of huisarts u heeft verwezen voor een consult of specialistische behandeling. Daarna gaat u weer terug naar uw eigen tandarts, die blijft uw aanspreekpunt voor reguliere controles en behandelingen. Wij zorgen ervoor dat wij goed contact hebben met uw tandarts waardoor u altijd de juiste zorg krijgt.

Uw voordelen

Omdat wij onafhankelijk zijn en over onze eigen kliniek beschikken kunnen we u de volgende voordelen bieden:

Faciliteiten

Onze kliniek ligt aan de Wibautstraat in Amsterdam. Door de centrale ligging is de kliniek goed te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast beschikken we in ons moderne pand over:

Veelal gedekt vanuit de basisverzekering *

Niet duurder dan een ziekenhuis.

Ervaren specialisten

In Nederland opgeleid.

7 dagen per week geopend

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekend.

Zo terecht kunnen

Wij hebben geen wachtlijst.

Ontmoet ons team

Ons team staat 7 dagen per week voor u klaar. Iedereen binnen ons team is een specialist binnen zijn functie. Daarnaast vindt iedereen bij ons het belangrijk dat u niet alleen met een gezonde mond naar buiten loopt, maar ook met een prettig gevoel. Daarom kunt u ons alles vragen of vertellen, bijvoorbeeld als u de behandeling heel spannend vindt. Wij nemen de tijd en stellen u op uw gemak.

W.M. Muijen

BIG 49022923702

Y.T. Tjiook

BIG 29024315402

K. Mizbah

BIG 89064035402