Implantaatsystemen & technieken

Er zijn talloze merken en systemen. Om in iedere situatie het beste resultaat te behalen maken wij gebruik van de volgende 5 implantaatsystemen:

Onze implantaat-technieken

Een aantal speciale technieken die wij uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

  • Short implants
    In situaties waar weinig bot is gebruiken wij speciale kortere implantaten, daarmee voorkomen we botopbouwen. Dit maakt de procedure niet alleen simpeler, maar zo houden we ook de kosten laag voor u.
  • Zirconium (keramiek) implantaten
    Deze zijn behoorlijk in opkomst en bevatten 0% metaal. Ideaal voor mensen die hier overgevoelig voor zijn of voor mensen die liever voor een metaalvrije oplossing gaan. Verder worden deze implantaten net zo goed opgenomen door het lichaam als de titaniumvariant.
  • Botiss-Blocks
    Mocht een botopbouw toch nodig zijn, kunnen we een uniek stuk op maat ontwerpen, daarmee behoort de behandeling waarmee bot bijvoorbeeld uit het been gehaald moet worden, tot de verleden tijd.
green-check

Gedekt vanuit de basisverzekering *

Niet duurder dan een ziekenhuis.
green-check

Ervaren specialisten

In Nederland opgeleid.
green-check

7 dagen per week geopend

Ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekend.
green-check

Zo terecht kunnen

Wij hebben geen wachtlijst.

Onze klanten aan het woord

Ik had nog nooit van Poli Kaak gehoord. Totdat ik 2 dagen voor een geplande operatie een kaakabces bleek te hebben, waardoor de operatie niet door kon gaan. Gelukkig kon ik meteen de dag na ontdekking van het kaakabces bij Poli Kaak terecht, maar nog fijner, ik kon ook meteen geholpen worden. Zorgvuldig en vriendelijk werd het abces verwijderd, bij controle na 1 week was alles oke, en kon ik na 1 maand alsnog geopereerd worden, met dank aan Poli Kaak.

A. Lunshof

Poli Kaak is verbonden aan